Tiedät mitä naapurissa puhutaan!

”Nälkä kasvaa syödessä” – suomalainen sanalasku.


Venäjän kielen opiskelun käynnistettyään opiskelija huomaa oman edistymisensä.  Kokemuksemme mukaan asiakas on melko pian aloituksen jälkeen tiedustellut intensiivisempää koulutusta. Olemme laatineet venäjän kielen intensiivikursseille oman, tehokkaan opetusmenetelmän, jolla pystymme pitämään opiskelijan innokkaana koko intensiivisen opiskelupäivän ajan.


Intensiivikurssin voi järjestää joko omalla työpaikalla tai DeLores Interactive Training Oy:n omissa opetustiloissa Helsingissä. Lahdessa ja Tampereella meillä on myös mahdollisuus järjestää intensiiviopetusta.


Venäjän kielen kielikylpy – mikään ei ole parempaa kuin huomata oman kielenoppimisen tuloksia.


Paras paikka tälle on Venäjällä järjestämämme venäjän kielen intensiivikurssi.


DeLores Interactive Training Oy:llä on ollut tytäryhtiö Venäjällä vuodesta 2006 ja olemmekin järjestäneet lukuisia venäjän kielen intensiivikursseja Pietarissa omalla opetusmetodillamme ja omissa opetustiloissamme Nevskij Prospektilla.


Pietarin lisäksi järjestämme ensimmäisenä suomalaisena venäjän kielen kouluna kielikursseja myös Kazanissa. Kazan ja koko Tatarstanin osavaltio on yksi vauraimmista alueista Venäjällä ja alueelta löytyy erittäin paljon potentiaalia myös kaupankäynnille. Kielenoppimisen lisäksi ajattelemme myös asiakkaidemme liiketoimintamahdollisuuksia, ja kielikurssi Kazanissa voikin avata aivan uusia ovia Venäjän markkinoille.


Kysy lisää kursseistamme ja ainutlaatuisesta opetustavastamme, jota käytämme venäjän kielen intensiivikursseilla.


Yhteydenotto

Nimi:

Sähköposti:

Puhelin:

Esitä kysymys:

Uutiset
Venäjän kielen opiskelijoille
Lue lisää  
Venäjän kielen tasotesti
Lue lisää  
Kaikki uutiset