Tiedät mitä naapurissa puhutaan!
Sopimusten tarkastus

Sopimuksen laatiminen ja sopimuksen yleinen kokonaiskuva on olennaisen tärkeä Venäjän kaupassa. Tärkeitä ovat myös sopimusehdot. Venäjän sopimuslainsäädäntö on hyvin joustava, ja siviilikaaren toisessa luvussa miltei jokaisen pykälän lopussa lukee ”ellei muuta ole sovittu sopimuksessa” ven. ”если иное не предусмотрено договором”. Tämä lauseke antaa periaatteessa vapauden sopia muuta, mutta samalla se myös velvoittaa osapuolia pitämään kiinni sovituista lupauksista eikä viittaaminen pykälään enää onnistu, jos sopimus on solmittu toisin.


Sopimusta laatiessa on siis oltava tarkkana, ja tämän vuoksi neuvommekin aina kääntymään asiantuntijan puoleen, mikäli sopimuksen ehdoista on epävarma tunne. Näin säästätte aikaa, resursseja ja ennen kaikkea hermojanne.


Olemme tarkastaneet sopimuksia vuodesta 2010 lukuisille suomalaisille yrityksille ja saaneet paljon kiitosta työstämme. Tarkastamme sopimuksenne teidän aikataulunne mukaan luottamuksellisesti ja kommentteineen ja muutosehdotuksineen. Tarvittaessa osallistumme myös neuvotteluprosessiin venäläisen yhteistyökumppaninne juristin 
Yhteydenotto

Nimi:

Sähköposti:

Puhelin:

Esitä kysymys:

Uutiset
Venäjän kielen opiskelijoille
Lue lisää  
Venäjän kielen tasotesti
Lue lisää  
Kaikki uutiset