Tiedät mitä naapurissa puhutaan!
Sopimusten laatiminen

Venäjällä sopimukset tulkitaan kirjaimellisesti ja niiden laatimiseen varataan runsaasti aikaa. Neuvotteluissa sovitut ehdot on tapana kirjata neuvottelumuistioon, antaa molempien osapuolten tutustua asiakirjaan ja allekirjoittaa neuvottelumuistio. Tämä uusi käytäntö on tullut Venäjän liiketoimintakulttuuriin vasta muutamia vuosia sitten. Neuvottelumuistiolla ei ole juridista voimaa, mutta vuonna 2011 neuvottelumuistioon on viitattu todistusaineistona Venäjällä talouskiistoja käsittelevässä korkeimmassa arbitraatio-oikeudessa.


Sopimusta tehtäessä on tapana laatia sopimuksesta malli, joka räätälöidään asiakaskohtaisesti. Me pystymme laatimaan tarpeitanne vastaavan mallisopimuksen, jonka voitte lähettää edelleen yhteistyökumppaneillenne tai asiakkaillenne. Hyvän liiketoimintatavan mukaisesti Venäjällä myyjä lähettää oman sopimusluonnoksensa, johon on lisätty asiakkaan tiedot ja tunnukset.


Tämän jälkeen voimme seurata sopimusehtojen muokkaamista molemminpuolisesti yhdessä teidän kanssanne ja antaa lopullisen näkemyksemme sopimuksesta ennen varsinaista allekirjoitusta.

Yhteydenotto

Nimi:

Sähköposti:

Puhelin:

Esitä kysymys:

Uutiset
Venäjän kielen opiskelijoille
Lue lisää  
Venäjän kielen tasotesti
Lue lisää  
Kaikki uutiset