Tiedät mitä naapurissa puhutaan!
Venäjän kielen opetus

Venäjän kielen opetus

-Opetusmetodimme

DeLores Interactive Training Oy – on vuodesta 1991 opettanut venäjän kieltä käyttäen ”Interactive and Cognitive” – metodia, jonka yrityksen perustaja Diana Kaader ja Jim Fulton ovat integroineet opetustapaamme ja -materiaaleihimme. 


Vuorovaikutuksellinen ja osallistava opetuksemme onkin saanut paljon kehuja venäjän kielen opiskelijoiltamme.


Opetusmetodimme erottuu sillä, että se on mukaansatempaava ja haastaa opiskelijan osallistumaan aidosti opetukseen. 

Kokenut venäjän kielen opettajatiimimme takaa, että opiskelija saa tunneista kaiken irti. Olemme vuosien saatossa kouluttaneet opettajiamme ja sitä kautta opetustapaamme on integroitu Suomeen.


Opetustapamme perustuu suulliseen kommunikointiin ja esiintymistaidon kehittämiseen. 


Puhuminen ja suullinen kommunikointi ovat Venäjän liiketoiminnassa tärkeimpiä taitoja, jotka huomataan ja joita todella arvostetaan neuvottelussa.

+Opetusmateriaalimme

Opetusmetodimme ”Interactive & Cognitive” heijastuu myös omassa venäjän kielen opetusmateriaalissamme, joka on Diana Kaaderin tärkein ja suurin työ yrityksemme eteen. 


Olemme soveltaneet opetusmateriaaliimme suomalaisten liikemiesten toiveita, joita on vuosien saatossa tullut venäjän kielen opetuksen yhteydessä. 


Opetusmateriaalimme on jatkuvan kehityksen tulos ja sitä onkin painettu jo useaan kertaan. 


Oman materiaalimme ohella teemme yhteistyötä johtavien venäjän kielen ammattilaisten kanssa ja tilaamme käyttöömme heidän julkaisemiaan opetusmateriaaleja. 


Näin pidämme itsemme ajan tasalla kaikista kansainvälisistä, opetusmateriaaleihin liittyvistä uutisista.


Opetusmateriaalimme on saanut myös positiivista palautetta niin Euroopassa, venäjän kielen koulujen kokouksissa, kuin Venäjällä yliopistojen venäjän kielen tiedekunnissa.

+Yksityisopetus

Tête-à-tête -  periaatteella tapahtuva yksityisopetus on oiva tapa oppia venäjän kieltä ja se sopii aina asiakkaan aikatauluun, oppitunnit kun räätälöidään asiakkaan aikataulun mukaan. 


Venäjän kielen opetuksen aikana opettajan huomio on 100%  kohdistunut asiakkaaseen ja asiakas edistyy opinnoissaan vuorovaikutuksellisella tavalla omaan, yksilölliseen tahtiinsa.


Venäjän kielen opettajamme ovat aina täynnä energiaa. 


Opiskelussa opettajan rooli on hyvin tärkeä ja koulutetut opettajamme erottuvatkin positiivisella energiallaan ja innokkuudellaan välittää venäjän kielen taitoa. 


Yksityistunnilla oppilaan on helppo kysyä häntä askarruttavia kysymyksiä asioista, joihin hän on törmännyt esimerkiksi työmatkoillaan Venäjällä.


Opettajatiimimme osaa vastata näihinkin kysymyksiin sekä suomeksi että venäjäksi.

+Ryhmäopetus


Ryhmäopetuksessa opiskelijat osallistuvat yhdessä keskusteluun ja pystyvät lyhyelläkin aikavälillä oppimaan small-talkia, joka on hyvin arvokas taito suomalaisille, jotka asioivat venäläisten yhteistyökumppanien kanssa.


”Joukossa venäjän kielen taito tiivistyy” – muokattu sananlasku


Ryhmäopetuksemme on kehitetty niin, että opetuksen vuorovaikutuksellisuus säilyy. 


Opettajamme fokusoivat huomion tasaisesti osallistujien kesken ja tarvittaessa ”preppaavat” jonkun opiskelijan ryhmän tasolle.


Interaktiivisen ryhmäopetuksen ihanneosallistujamäärä on 2-6 henkilöä per ryhmä.


DeLores Interactive Training Oy on ajan saatossa kehittänyt interaktiivista ryhmäopetusta myös suuremmille ryhmille. 


Nämä koulutukset on tarkoitettu asiakaspalvelusektorilla toimiville työntekijöille, jotka asioivat päivittäin venäläisten kanssa.

+Intensiivikurssi

”Nälkä kasvaa syödessä” – suomalainen sanalasku.

Venäjän kielen opiskelun käynnistettyään opiskelija huomaa oman edistymisensä.  


Kokemuksemme mukaan asiakas on melko pian aloituksen jälkeen tiedustellut intensiivisempää koulutusta. Olemme laatineet venäjän kielen intensiivikursseille oman, tehokkaan opetusmenetelmän, jolla pystymme pitämään opiskelijan innokkaana koko intensiivisen opiskelupäivän ajan.


Intensiivikurssin voi järjestää joko omalla työpaikalla tai DeLores Interactive Training Oy:n omissa opetustiloissa Helsingissä. 

Lahdessa ja Tampereella meillä on myös mahdollisuus järjestää intensiiviopetusta.


Venäjän kielen kielikylpy – mikään ei ole parempaa kuin huomata oman kielenoppimisen tuloksia.


Paras paikka tälle on Venäjällä järjestämämme venäjän kielen intensiivikurssi.


DeLores Interactive Training Oy:llä on ollut tytäryhtiö Venäjällä vuodesta 2006 ja olemmekin järjestäneet lukuisia venäjän kielen intensiivikursseja Pietarissa omalla opetusmetodillamme ja opetustiloissamme Nevskij Prospektilla.

Pietarin lisäksi järjestämme ensimmäisenä suomalaisena venäjän kielen kouluna kielikursseja myös Kazanissa. 


Kazan ja koko Tatarstanin osavaltio on yksi vauraimmista alueista Venäjällä ja alueelta löytyy erittäin paljon potentiaalia myös kaupankäynnille. 


Kielenoppimisen lisäksi ajattelemme myös asiakkaidemme liiketoimintamahdollisuuksia, ja kielikurssi Kazanissa voikin avata aivan uusia ovia Venäjän markkinoille.


Kysy lisää kursseistamme ja ainutlaatuisesta opetustavastamme, jota käytämme venäjän kielen intensiivikursseilla.


Yhteydenotto

Nimi:

Sähköposti:

Puhelin:

Esitä kysymys:

Uutiset
Venäjän kielen opiskelijoille
Lue lisää  
Venäjän kielen tasotesti
Lue lisää  
Kaikki uutiset